AFYONKARAHİSAR / İSCEHİSAR - İSCEHİSAR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

İSCEHİSAR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Selçuklu Mahallesi Eski karaağaç Caddesi No51 İscehisar/Afyonkarahisar
Vizyon
Vizyonumuz öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamaktır.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, fenni bilimleri öğrenmekle kalmayıp dini ilimleri de öğrenmek isteyen, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
KALORİFER
500 m