AFYONKARAHİSAR / İSCEHİSAR - İSCEHİSAR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

MİRAÇ Kandili Programı

May

OKUL KORİDORLARINA KONULAN SATRANÇ VE MANGALA MASALARIYLA ,ÖĞRENCİLERİN BOŞ ZAMANLARINI KALİTELİ BİR BİÇİMDE DEĞERLENDİRİLMESİ AMAÇLANDI.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizin sosyal ve manevî anlamda  daha iyi yetişmelerini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz sohbetlerimiz devam ediyor. Bu haftaki konumuz namaz idi.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

OKUYAN 7'LER PROJESİ KAPSAMINDA 7 KİŞİLİK KİTAP OKUMA TAKIMLARI OLUŞTURULDU.

May

MEHMET ÇAKMAK ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİNCE ,ÖĞRETMENLERİMİZE ÇOCUL VE GEN PSİKOLOJİSİ VE ERGENLİK DÖNEMİ SORUNLARI KONULARINDA SEMİNER VERİLMİŞTİR.

May

OKUYAN 7'LER PROJESİ KAPSAMINDA 7 KİŞİLİK KİTAP OKUMA TAKIMLARI OLUŞTURULDU.

May

DİN GÖREVLİLERİNİN SAHİP OLMASI GEREKEN AHLAKİ VE MESLEKİ ETİK DEĞERLERLE İLGİLİ İLÇE MÜFTÜMÜZ HÜSEYİN BUROĞLU HOCAMIZ ÖĞRENCİLERİMİZLE GÜZEL BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİ.

May

ÖĞRENCİLERİMİZİN BİR ÜST EĞİTİM KADEMESİNE HAZIRLIKLARI AMACIYLA EBA KAZANIM DEĞERLENDİRME TESTLERİ UYGULANMAYA DEVAM EDİYOR.

03/11/2017 Bursa Gezisi